Som et naturlig supplement til rekkverk bygget i KEE KLAMP eller KEE LITE konstruksjonsklemmer er det med store forventninger at vi nå også kan tilby KEE GATE selvlukkende porter. Dette er en produktserie med komplette portløsninger som enkelt kan monteres på nye og eksisterende rekkverk. Portene leveres i en enkel versjon for åpninger opp til 1 meter, og i en dobbel versjon for åpninger opp til 1,8 meter. Portene leveres som komplette enheter pakket i pappesker, og monteres enkelt ved hjelp av medfølgende U-bolter. De leveres som standard i varmforsinket eller i pulverlakkert gul utførelse. Bredde og høyde på portbladene kan enkelt tilpasses på stedet ved å kappe portens bøyle til det ønskede målet. For montasje på andre flater enn runde rør leverer vi spesielle montasjesett tilpasset disse. Portene oppfyller alle krav i relevante standarder, og har blitt testet i uavhengige laboratorier på korrosjonsbestandighet og slitasje. Disse portene kan benyttes overalt hvor en selvlukkende port er ønskelig. De kan benyttes i alle typer bransjer og industrier, og vi er sikre på at dette er et produkt som vil medføre raskere og mer kostnadseffektiv installasjon.
keegate mini1
2016 02 18 10.53.01 web
keegate mini3
keegate mini4
This site is registered on wpml.org as a development site.