Det finnes applikasjoner hvor det av forskjellige årsaker er ønskelig å benytte konstruksjonsklemmer i aluminium i stedet for stål. Dette kan være på grunn av korrosjonsforhold, ønske om å få en lettere konstruksjon eller på grunn av utseendet. For å dekke dette behovet lanserer vi nå KEE LITE serien som også produseres av Kee Safety. Dette er en produktserie med et utvalg av klemmer som dekker de fleste anvendelsesområder. Komponentene levere i dimensjoner 6 (33,7 mm), 7 (42,4 mm) og 8 48,3 mm). Det finnes også et lite utvalg bestående av de mest brukte rekkverksklemmene i dimensjon 9 (60,3 mm). Vi er glade for å komplettere vårt produktspekter med denne viktige produktgruppen, og tror at det er mange bransjer som vil finne gode løsninger ved å bruke KEE LITE.
This site is registered on wpml.org as a development site.