Om Unisystemer

Unisystemer kan føre sin historie direkte tilbake til introduksjon av Kee Klamp i Norge i 1953

Unisystemer AS var fra begynnelsen norsk forhandler for Kee Klamp konstruksjonsklemmer. Dette er komponenter for bygging av rørkonstruksjoner for alle formål. Bruksområdene spenner fra rekkverk til støtte for bringebærbusker, så her er det bare fantasien som setter grenser! Prinsippet for løsningene er konstruksjonsklemmer med settskruer. Klemmene finnes i en lang rekke typer og dimensjoner, og gir deg ubegrensede muligheter for ditt prosjekt.

I februar 2021 overtok Kee Safety Group 100% av aksjene i Unisystemer og vi har med denne transaksjonen blitt en del av et raskt voksende globalt nettverk av selskaper som bindes sammen av forretningsideen «Separating People from Hazards». Kee Safety Group er i dag en ledende global leverandør av rekkverk og barriereløsninger, produkter for fallsikring og tilkomstsystemer for arbeid i høyden.

Unisystemer har med denne transaksjonen fått tilgang til et sterkt utvidet produktspekter, og vi vil nå utvikle firmaet til å være Kee Safetys avdelingskontor med ansvar for det nordiske markedet. 

Du vil finne presentasjon av flere nye produkter på denne nettsiden. Produktspekteret vil gradvis bli utvidet, og vi håper å få med deg på den spennende reisen vi har foran oss!

Kee Safety har sitt hovedkontor i England, og kan spore sin historie tilbake til 1934. Da oppfant George H. Gascoigne Kee Klamp klemmene. Disse skulle brukes til å bygge innredninger rundt melkemaskiner som firma Geo. H. Gascoigne Co. Ltd leverte. Kee Klamp ble introdusert til nye markeder og ble raskt et foretrukket produkt for bygging av alle typer rørkonstruksjoner.

I dag er Kee Safety et globalt konsern med mer enn 700 ansatte i 40 ulike firma. Konsernet har god økonomi og er i sterk vekst. Flere nye produkter kan forventes lansert i tiden som kommer.

Kontakt vårt team