SUP Kongen Marina

Kee Lite® Aluminium konstruksjonsklemmer

Et lettvekts alternativ til stålkonstruksjoner.

 

Siden 1934 har produsenten Kee Safety Ltd hatt som forretningside å levere fleksible og kostnadseffektive produkter med lang levetid for konstruksjon og bygging av rørkonstruksjoner. KEE LITE og KEE KLAMP komponenter er nå tilgjengelige flere typer, dimensjoner og farger enn noensinne!

Innovative løsninger

KEE LITE konstruksjonsklemmer er et allsidig produkt som benyttes til bygging av rekkverk, sikkerhetsbarrierer, innredning av butikker og restauranter, reoler, drivhus, rammekonstruksjoner og tusen andre anvendelsesområder. Store, forsenkede, syrefaste settskruer sikrer høy korrosjonsbestandighet og motvirker skade på gjengene. Stor kontaktoverflate mot røret sikrer en stabil konstruksjon. Det er enkelt å pulverlakkere KEE LITE produktene når det er ønskelig med farger på din konstruksjon.

Lav vekt og høy korrosjonsbestandighet

KEE LITE komponentene produseres av høykvalitets Aluminium Silisium Magnesium legering (A356-T6) som gir lav vekt, høy korrosjonsbestandighet og stor styrke ved bygging av rørkonstruksjoner. Takket være de overlegne korrosjonsegenskapene gir en installasjon bygget av disse konstruksjonsklemmene i korrosivt miljø ekstremt lave vedlikeholdskostnader. KEE LITE komponenter veier en tredjedel av tilsvarende stålprodukter, men beholder 75% av den sammenlignbare strekkfastheten.

Enkel installasjon

Det eneste verktøyet som benyttes for å installere en KEE LITE rørkonstruksjon er en sekskantnøkkel! Gjenging og sveising unngås, slik at det er ikke er nødvendig med forholdsregler for varmt arbeid. Dette betyr også at montasjen verken krever fagarbeidere eller spesialisert utstyr. En sekskantnøkkel og eventuelt en rørkutter er alt som behøves på montasjestedet for å bygge en stiv og sterk rørkonstruksjon. De forsenkede settskruene låser røret til konstruksjonsklemmen og skaper et fast knutepunkt. Og hvis det skulle bli behov for å demontere eller forandre på installasjonen er det problemfritt. KEE LITE konstruksjonsklemmer kan demonteres like enkelt som de monteres, og gjenbrukes til nye prosjekter.

Kostnadseffektivt

Bygging av rørkonstruksjoner med KEE LITE sparer tid, ressurser og penger. Og husk; Sparer du tid, tjener du penger!

Se referanseprosjektene for KEE LITE og KEE KLAMP på denne nettsiden, og finn ut mer om hvordan Unisystemer kan hjelpe deg til å gjennomføre dine prosjekter på tidsplan og budsjett!

 

Velg produkter

Viser alle 37 resultater

This site is registered on wpml.org as a development site.