Frittstående rekkverk for sikring av arbeider på flate tak

Et modulært frittstående rekkverksystem som ikke skal forankres i taket.

Trygt miljø for alle som jobber på tak

Et viktig HMS-krav for å redusere fallrisiko for personer som arbeider på tak, er å velge og bruke riktig sikkerhetsutstyr. For personell som skal utføre bygg-, reparasjons- og vedlikeholdsarbeid på flate tak vil et rekkverksystem som gir en kollektiv beskyttelse være et nødvendig bidrag for å oppfylle kravene til sikring. Våre KeeGuard® rekkverksystem for flate tak har gjennomgått omfattende tester og oppfyller eller overgår alle sikkerhetskravene som stilles for arbeid på taket.

KeeGuard® er et modulært frittstående rekkverksystem for flate tak. Systemet monteres ved hjelp av motvekter (KeeGuard Standard) eller frittstående fundamenter (KeeGuard Premium). Vekter og motvekter produseres i resirkulert PVC. Dette gir en stabil og sikker installasjon som ikke krever noen forankring i taket. Takmembranen forblir derfor uskadd. Rekkverket bygges opp av varmforsinkede klemmer og rør, og gir en kollektiv beskyttelse som sikrer et trygt arbeidsmiljø for alle som jobber på taket.

KeeGuard® rekkverk gir maksimal fleksibilitet, og kan benyttes på nesten alle flate tak med opptil 10° helningsvinkel. KeeGuard® rekkverksystem kan monteres på eksisterende bygninger, og til nye prosjekter.

KeeGuard®-systemene er også tilgjengelig i en lett aluminiumsversjon.

KeeGuard
KeeGuard

Rask og enkel installasjon

KeeGuard® – Et enkelt og kostnadseffektivt taksikkerhetssystem • Gir kollektiv beskyttelse for alle som jobber på tak • Monteres med bruk av motvekter eller frittstående fundamenter • Ingen gjennomtrengning av takmembranen • Bruk av et lite antall komponenter sikrer enkel installasjon • Unike åpne klemmer gir rask montering av horisontale rør • Ingen sveising, gjenging eller bolting • Egnet til bruk på alle typer tak som betong, asfalt, PVC-membran etc • Modulært design muliggjør ombygging på stedet om nødvendig • Seksjoner kan legges til eller tas ned, for gjenoppbygging andre steder • Kan monteres på nesten alle typer flate tak opp til 10 graders helling

Følgende minimumskrav gjelder i Norge for sikring av arbeidet på flatt tak

  • Ved arbeid på tak med fare for fall, skal arbeidstaker alltid sikres fra å falle ned. Det kreves at det benyttes kollektive vernetiltak, som rekkverk eller stillas.
  • Arbeid i høyden over 2 meter skal alltid sikres med rekkverk. Rekkverk skal være minimum 1 meter, med håndlist, knelist og fotlist, og tåle vanlig belastning etter gjeldende krav for rekkverk.
  • Utsparinger, takvinduer o.l., i arbeidsområdet skal sikres, enten med rekkverk eller ved at de tildekkes med solide materialer som festes forsvarlig.
  • Dersom de stedlige forhold, som f. eks. takets overflate materiale, værforholdene o.l. har innvirkning på sikkerheten, kreves sikring tilsvarende som for skrått tak. En slik vurdering må fremkomme i risikovurderingen av arbeidet som skal gjøres.
  • Takflater kan deles opp i mindre arbeidsområder. Arbeidsområdet kan avgrenses som tidligere beskrevet. Taksikringen avsluttes da enten 2 meter inn på taket (A) eller 2 meter forbi markeringen (B).
drill icon 100x100 1

Enkel installasjon

Ingen sveising påkrevd. Dette eliminerer behovet for arbeidstillatelser for varmt arbeid. Det eneste som trengs for å feste konstruksjonsklemmene til røret, er en unbrakonøkkel.

durable icon 100x100 1

Solid løsning

Barrieresystemene varer i årtier og tåler tøffe miljøforhold. Komponentene er varmforsinket og overholder standardene BS EN ISO 1461 og TUV.

piggy bank icon 100x100 1

Kostnadseffektivt

Rask og enkel konstruksjon av bakkebaserte sikringsbarriereløsninger reduserer installasjonskostnadene

La oss snakke om ditt neste prosjekt...

Oversikt over Kee Guard rekkverksystemer

Noen eksempler på Kee Klamp sikringsbarrierer

Ser du etter en annen sikkerhetsløsning?

Vi kan hjelpe deg med alle utfordringer i forbindelse med tilgang og sikring av arbeider på tak

This site is registered on wpml.org as a development site.