Sikringsbarrierer og rekkverksystemer

Kee Klamp konstruksjonsklemmer av stål har vært verdensledende innen konstruksjon av rørstrukturer, sikringsbarrierer og rekkverk i mer enn 80 år. I 1995 ble Kee Lite konstruksjonsklemmer av aluminium introdusert. Disse er spesielt godt egnet for prosjekter hvor lav vekt og/eller høy korrosjonsmotstand er viktig.

Disse konstruksjonsklemmene er så allsidige at de kan brukes ved konstruksjon av praktisk talt alt fra skilt og møbler til restaurantbord og barområder, men de tre vanligste bruksområdene er:

 

  1. Sikringsbarrierer og rekkverk for veier, jernbaner, vannkraft, fiskeoppdrett og fotgjengerfelt
  2. Barrierer for lagre, fabrikker og mesaniner
  3. Rekkverk for skråninger og trapper

Beskytter mennesker

Våre rekkverk og barriereløsninger beskytter mennesker mot farer og blir hovedsakelig konstruert av varmforsinkede Kee Klamp konstruksjonsklemmer og rør.

Kee Klamp konstruksjonsklemmer av varmforsinket stål gir de mest fleksible løsningene for konstruksjon av sikringsbarrierer og rekkverk. Løsningene kan tilpasses spesifikke stedskrav, både innendørs og utendørs.

Powder coated disabled handrails 720x479 1
DDA Handrail for stations 1

Rask og enkel installasjon

Kee Klamp bakkebaserte rekkverk krever ingen sveising på stedet, noe som gjør at de kan konstrueres raskt og enkelt i praktisk talt hvilken som helst konfigurasjon.

Rør i standardstørrelser kobles sammen med Kee Klamp konstruksjonsklemmer, som enkelt og trygt festes til røret med unbrako settskruer. Disse sikringsbarrierene konstrueres helt uten varme arbeider.

drill icon 100x100 1

Enkel installasjon

Ingen sveising påkrevd. Dette eliminerer behovet for arbeidstillatelser for varmt arbeid. Det eneste som trengs for å feste konstruksjonsklemmene til røret, er en unbrakonøkkel.

durable icon 100x100 1

Solid løsning

Barrieresystemene varer i årtier og tåler tøffe miljøforhold. Komponentene er varmforsinket og overholder standardene BS EN ISO 1461 og TUV.

piggy bank icon 100x100 1

Kostnadseffektivt

Rask og enkel konstruksjon av bakkebaserte sikringsbarriereløsninger reduserer installasjonskostnadene

La oss snakke om ditt neste prosjekt...

60 sekunders oversikt over Kee Klamp sikringsbarrierer

Noen eksempler på Kee Klamp sikringsbarrierer

Ser du etter en annen sikkerhetsløsning?

Vi kan hjelpe deg med alle utfordringer i forbindelse med tilgang og sikring av arbeider på tak

This site is registered on wpml.org as a development site.