Warehouse spring loaded safetey gate 400 300 s c1

Sikkerhetsporter for industri

Kee Gate selvlukkende sikkerhetsport

 

Sikker adkomst

Kee Gate er en serie selvlukkende porter til bruk over alt hvor en åpning i et rekkverk eller en bygning skal sikres. Dette omfatter blant annet tilgangspunkter for trapp eller stige, sikring av områder rundt maskiner etc hvor det allikevel er ønskelig med lett adkomst for service eller reparasjon eller som markering av område med begrenset tilgang. Våre selvlukkende porter er fjærbelastet slik at de automatisk lukkes etter passering. Dette eliminerer muligheten for at porten ved en forglemmelse blir stående oppe. Portene kan enkelt ettermonteres i eksisterende installasjoner. Portene oppfyller kravene i NS-EN 14122-3 20166 Maskinsikkerhet.

Portenes bredde kan tilpasses enhver åpning inntil 1 meter for enkel port og 1,8 meter for dobbel port. Dette gjøres ved å kappe bøylen til ønsket bredde.

Både enkel og dobbel port leveres som standard i varmforsinket eller gul pulverlakkert utførelse.

EN14122 2016 self closing gate
product k e kee gate dimensions 2 2

Enkle porter

Enkel selvlukkende port leveres med 1 meter bredde, og kan justeres både i bredde og høyde ved å kappe bøylen ved installasjon. Porten festes enkelt ved bruk av to U-bolter som er tilpasset bruk på rørdiametre fra 33,7 til 48,3 mm og passer perfekt sammen med Kee Klamp rekkverk. Disse U-boltene benyttes også for innfesting til flate overflater.

«Kee Gate Installation Video» viser skritt for skritt hvordan porten skal installeres. Instruksjoner og spesifikasjoner finnes også i «Kee Gate Single and Double Gates Operation & Maintenance Manual».

Doble porter

Doble porter benyttes når åpningen som skal sikres er mer enn 1 meter bred. Maksimum bredde som dette produktet kan benyttes for er 1,8 meter. Dobbel port oppfyller kravene i EN14122, og det kreves ikke noen ytterligere låsemekanisme for installasjonen. I forhold til den enkle porten er innfestingen av doble porter forsterket slik at den vil være en sikker barriere i normal lukket posisjon.

Kee Gate Full Height Gate Dimensions

Porter med full høyde

Designet for å oppfylle kravene i NS-EN 4211: Spesifikasjon for permanent faste stiger. Denne standarden krever at porter på stiger gir samme beskyttelsesnivå som NS-EN 14122-kompatibel rekkverk. Porten i full høyde er 1100 mm høy, inkluderer en sparkekant i aluminium og gir beskyttelse for de som jobber på alle nivåer. Porten er fullt justerbar og kan tilpasses åpninger på opptil 1m.

 

Testing og sertifisering

KEE GATE selvlukkende porter har gjennomgått omfattende tester hos uavhengige laboratorier for å sikre at produktet er sikkert i bruk og følger kravene i relevante standarder. Produktene er CE merket etter EN1090, og fyller kravene til arbeid i høyde spesifisert i EU direktiv EN14122-3 og testkravene i EN13374.

Portene har gjennomgått saltspraytesting i henhold til ASTM B117-11-55 «Nøytral løsning over 200 timer» for å sikre at de har tilstrekkelig korrosjonsbeskyttelse. Portene er også Livssyklustestet i henhold til BS6375-2:2009 Kap. 6.5 – Åpning og lukking av port 90°, 50.000 ganger. Alle testrapporter oversendes på forespørsel.

Egenskaper og fordeler ved KEE GATE selvlukkende porter

  • Fjærbelastet port lukker automatisk etter passering
  • Leveres som enkel eller dobbel port
  • Funksjonstestet for problemfri bruk
  • Rask og enkel montasje
  • Kan enkelt tilpasses i bredden
  • Kan benyttes i applikasjoner innendørs eller utendørs
  • Leveres varmforsinket eller pulverlakkert gul RAL1023
  • Kan monteres på rør eller flate overflater
  • Enkel tilpasning til eksisterende installasjoner
  • Oppfyller testkrav i EN 13374 Klasse A, EN 14122 Del 3 og 4 og OSHA

La oss snakke om ditt neste prosjekt...

Velg produkter

Viser alle 3 resultater

This site is registered on wpml.org as a development site.