KS KWA 1452 small

Skreddersydde tilgangsplattformer

Designet for ditt behov

 

Tilpassede mobile tilgangsplattformer

I mange bransjer er det uunngåelig å jobbe i høyden, og det kan være en utfordring å tilby trygg tilgang for ansatte. Tilgangsplattformer tilbyr en løsning for disse utfordringene. 

Unisystemer kan levere skreddersydde mobile tilgangsplattformer for å dekke individuelle behov for å tillate sikker tilgang. For eksempel vedlikehold av kjøretøy inkludert busser og tog eller tilgang til maskineri.

Skreddersydde mobile adkomstplattformer kan bygges opp til 3m i høyden (høyere plattformer er mulig med tillegg av ekstra støttearmer) og tilpasses ethvert behov. Systemene er konstruert med Kee Lite-aluminium eller Kee Klamp-beslag for å gi en fleksibel, slitesterk og robust tilgangsplattform.

Kee Platform 1 0123

Skreddersydde plattformer for sikker tilgang, designet for dine spesifikke behov

Hold dine ansatte trygge

Som arbeidsgiver har du en omsorgsplikt for å holde dine arbeidere trygge. Våre skreddersydde tilgangs-plattformer lar dine ansatte jobbe i riktig høyde, eliminerer fallfare og muliggjør høyere produktivitet og forbedret effektivitet.

Beskytt dine eiendeler

Vi forstår at våre trygge tilgangsløsninger må fungere på og rundt ofte svært tekniske og kostbare deler av utstyret. Derfor har plattformene våre innebygde funksjoner som sikrer at eiendelene dine alltid er beskyttet.

Få fart på vedlikehold og produksjon

Å gi personellet det riktige utstyret med sikker tilgang, designet spesielt for jobben som skal utføres, vil forkorte tiden det tar å fullføre vedlikeholds- og produksjonsaktiviteter.

Spesifiser din egen skreddersydde tilgangsplattform

Unisystemer jobber tett med sine kunder. Våre kunders behov styrer designprosessen, og sikrer at vi leverer den beste, sikre tilgangsløsningen skreddersydd til dine helt spesifikke krav.

Funksjoner for tilgangsplattformer

R

Ulike alternativer tilgjengelig

Våre arbeidsplattformer er laget av aluminium eller galvanisert stål. Disse materialene er korrosjonsbestandige, så de vil ikke ruste. De vil egne seg for utendørs og innendørs bruk.

R

Modularitet med fleksibilitet

Alle plattformer leveres med tegninger som tydelig viser hvordan plattformen skal monteres. Noen mindre plattformer vil bli levert ferdig montert og vil kun kreve kontroll før bruk på stedet.

R

Samsvar med anerkjente standarder

Hver plattform er i tråd med relevante standarder som EN 1004:2004 eller BS 1139-6:2005 eller PAS 250 og gir en CAD-tegning med hvert tilbud for å la kundene visualisere den foreslåtte løsningen.

R

Vi dekker dine forventninger

Våre skreddersydde mobile plattformer kan tilpasses for å møte dine krav. De kan pulverlakkeres i valgfri RAL-farge og vi kan inkludere andre sikkerhetsfunksjoner som rekkverk eller sikkerhetsporter.

Tilgangsplattformsystemer er designet og testet for å overholde industristandarder

  • EN: 14122 del 1 – 4 Maskinsikkerhet – Permanent middel for tilgang til maskineri
  • EN 1004:2004 Mobile adkomst- og arbeidstårn laget av prefabrikkerte elementer
  • EN 5395: Del 3: 1985 Trapper, stiger og gangveier
Available in sizes to suit 400 300 s c1

Alternativer for montering

Kun forsyning

Våre plattformer er enkle å transportere og raske å montere. Ingen sveising eller boring nødvendig. Dette eliminerer behovet for varmearbeidstillatelser og sparer installasjonskostnader.

Full installasjon

Unisystemer gir en profesjonell prosess fra start til slutt. Vårt team kan tilby en komplett løsning fra teknisk rådgivning, undersøkelse på stedet, levering og installasjon.

La oss snakke om ditt neste prosjekt...

This site is registered on wpml.org as a development site.