Stepover Platform

Tilkomstplattformer for sikker tilgang

Skreddersydde eller standard tilkomstplattformer for sikker tilgang

Tilkomstplattformer for sikker tilgang

Kee Systems er ledende leverandører av Kee Walk skreddersydde tilkomstplattformer. Disse plattformene gir sikker tilgang opp og over hindringer på tak og i ulike andre miljøer, som i lagre, forretningsbygg og på fabrikker. Disse modulære tilkomstplattformene for sikker tilgang danner en bro over hindringer og snublefarer som rør, ventilasjonskanaler, industrimaskiner og kabler, og kan brukes på de fleste tak.

Beskytter mennesker

Vi leverer nå ferdigmonterte tilkomstplattformer for alle typer tak, inkludert tak av asfalt, betong og PVC, samt flere små tilkomstplattformer for sikker tilgang over lave hindringer.

Stepover Platform
Rooftop Stepover Platform

Rask og enkel installasjon

Våre Kee Walk tilkomstplattformer er enkle å montere og vedlikeholde. Våre store tilkomstplattformer er designet i henhold til kravene i EN14122-3 for sikker bruk. Våre mindre minitilkomstplattformer overholder kravene i EN516 Klasse 1-C og er egnet for kabelbrett og lave rør osv. Når Kee Walk tilkomstplattformen er installert, gir den sikker tilgang til og tydelig avgrensning av tillatte gangveier.

drill icon 100x100 1

Enkel installasjon

Ingen sveising påkrevd. Dette eliminerer behovet for arbeidstillatelser for varmt arbeid. Det eneste som trengs for å feste konstruksjonsklemmene til røret, er en unbrakonøkkel.

durable icon 100x100 1

Solid løsning

Barrieresystemene varer i årtier og tåler tøffe miljøforhold. Komponentene er varmforsinket og overholder standardene BS EN ISO 1461 og TUV.

piggy bank icon 100x100 1

Kostnadseffektivt

Rask og enkel konstruksjon av bakkebaserte sikringsbarriereløsninger reduserer installasjonskostnadene

La oss snakke om ditt neste prosjekt...

Noen eksempler på Kee Walk tilgangsplattformer

Ser du etter en annen sikkerhetsløsning?

Vi kan hjelpe deg med alle utfordringer i forbindelse med tilgang og sikring av arbeider på tak

This site is registered on wpml.org as a development site.