Kee Safety overtar 100% av aksjene i Unisystemer

I februar 2021 overtok Kee Safety Group 100% av aksjene i Unisystemer og vi har med denne transaksjonen blitt en del av et raskt voksende globalt nettverk av selskaper som bindes sammen av forretningsideen «Separating People from Hazards». Kee Safety Group er i dag en ledende global leverandør av rekkverk og barriereløsninger, produkter for fallsikring og tilkomstsystemer for arbeid i høyden.

Unisystemer har med denne transaksjonen fått tilgang til et sterkt utvidet produktspekter, og vi vil nå utvikle firmaet til å være Kee Safetys avdelingskontor med ansvar for det nordiske markedet. 

Kee Safety has sitt hovedkontor i England, og kan spore sin historie tilbake til 1934. Da oppfant George H. Gascoigne Kee Klamp klemmene. Disse skulle brukes til å bygge innredninger rundt melkemaskiner som firma Geo. H. Gascoigne Co. Ltd leverte. Kee Klamp ble introdusert til nye markeder og ble raskt et foretrukket produkt for bygging av alle typer rørkonstruksjoner.

I dag er Kee Safety et globalt konsern med mer enn 700 ansatte i 40 ulike firma. Konsernet er i sterk vekst og god økonomi. Flere nye produkter kan forventes lansert i tiden som kommer, så følg med på våre nettsider!

Del prosjekt:

Kontakt vårt team