KeeGuard sikret taket på Oslo Kongressenter Folkets hus

Er sikkerheten på taket god nok? På taket til Oslo Kongressenter ved Youngstorget i Oslo er det mange installasjoner som trenger vedlikehold og oppfølging.

Er sikkerheten på taket god nok? På taket til Oslo Kongressenter ved Youngstorget i Oslo er det mange installasjoner som trenger vedlikehold og oppfølging. Ettersom det ikke var kantsikring på taket var det et sterkt ønske om å få god sikkerhet arbeidene som foregår der.

Sammen med driftssjef Kåre Pettersen kom vi fram til en god løsning for en komplett sikring med bruk av Kee Guard takrekkverk for flate tak. Dette er et modulært frittstående system som ikke krever noen forankring i taket. Takmembranen forblir derfor uskadd. Rekkverket bygges opp av varmforsinkede klemmer og rør, og gir en permanent, kollektiv beskyttelse som sikrer et trygt arbeidsmiljø for alle som jobber og ferdes på taket. Det ble montert 380 meter rekkverk samt adkomstplattformer og trapper bygget av Kee Klamp konstruksjonsklemmer.

Kunden er svært fornøyd med installasjonen og i 2021 leverte vi en ny adkomsplattform etter en ombygging av ventilasjonsanlegget.

Del prosjekt:

Kontakt vårt team